Energikus Keresőoptimalizálás

…avagy Energetic SEO

Az energikus keresőoptimalizálás lényege, hogy gyorsan jó eredményt érjünk el. Például nyomhatnék egy kamunak látszó marketinges kérdést:
Hogyan kerülhetünk pár nap alatt a Google első lapjára?

 
Ugye milyen jó lenne, ha a Te Kulcsszavadra pár nap alatt előre kerülnél. Azt azért megemlíteném, hogy semmi trükk, semmi feketekalapos módszer nincs benne. Igaz a gyors eredmény csak időleges, de egy gyors projekt, reklámhoz ideális lehet. De, ha hátraesik, egy kis melóval vissza lehet backlinkelni.  Na, elmondom a titkot, ha befizetsz most nekem 100.000 Ft-ot a bankszámlámra, vagy PayPal számlámra. 😀 Csak vicceltem, természetesen átadom ingyen ezt az infót. De, azért jó vicc volt…
Kik tudnak energikusan keresőoptimalizálni?
 
Ezt azoknak ajánlom, akik ár egy picit rutinosabbak a keresőoptimalizálásban, és van egy olyan domain nevük, amely elég erős. Az erős domain név alatt azt értem, hogy a Google bizalmát élvezi, ezek általában PR3-tól, kezdődnek, Authority Site, DMOZ-ban szereplés, stb.
Ha Te nem rendelkezel ilyen domain névvel, vagy nem rutinos SEO-s, ne szomorkodj, hisz csak idő kérdése az egész. Olvasd el, hisz ezzel nem vesztesz, csak nyersz.
Nézzük, hogyan kell pár nap alatt felnyomni a honlapod a keresőbe!
 
01. Elkészítesd azt adott honlapot. Mondjuk, kerékpár alkatrész-t akarsz árulni, de kevés az idő, mert ki kell pörgetni az árut. Azt ne is mondjam, hogy a meta, fejléc, és a tartalom pöpec legyen, és a domain név SEO centrikus legyen (kerekpar-alkatresz.domainneved.hu).
02. A bizalmi státuszban lévő domain neveddel nyomsz egy főoldali linket, de ne feledd, hogy legyen releváns szövegkörnyezet a link körül. Egy-két nap múlva rátolhatsz pár katalógusból pár linket, itt is lényeg, hogy a szövegkörnyezet más, és más legyen.
A lényeg, hogy ne élj vele vissza, hogy neked, milyen domain neved van, így ne vidd túlzásba, mert PR büntit kaphatsz. A normális a dolog az, hogy miután az adott lap már az első oldalon van, felhúzod normál linképítéssel. Ha már biztos a pozíciód, vedd le a bizalmi státuszos honlapodról a linket.
Végül is, akinek már bizalmi státuszú domain név van a birtokában, az vigyáz rá!
Üdvözlettel Zsolt