2019. August 20.
DVI kábel
SEO Bázis webtechnikai hírlevél
PageRank Kijelző

Google helyezés vizsgáló

Domain ellenőrzés

RSS

SEO eszközök Email

Keresőoptimalizálás, avagy a SEO eszközök használata 

 

Egy technikailag elkészített honlap, akár töménytelen tartalommal feltöltve édes-kevés. Vagy az is lehet akár, hogy sok látogatód van, de több kell, még több kell, és annál is több kell. Nem marad más, mint az, hogy keresőoptimalizáljad a weboldalad. Megmondom őszintén, ellentétben más SEO-sokkal, optimalizálj, optimalizálj, optimalizálj... De el feledkeztünk arról, hogy a tartalom is lényeg. Tehát legyen anyag a honlapodon, és jó is legyen a felhasználók részére. Azt, hogy dobjunk össze egy weblapot, és majd dőlni fognak a látogatók, FELEJTSD el! Mi ebből a tanulság? Kell mindkettő! Vagy mind a száz!
Vegyük, sorra a dolgokat előröl: Tartalom, keresőoptimalizálás.

 

Na, ennyi az egész.

A SEO Bázis honlap nem arról szól, hogy cikkeket, és ingyenes hírleveleket fogsz kapni, hanem ingyen tudsz használni keresőoptimalizáló eszközöket. Van ebből elég honlap, minek még egy, nem? PageRank, Alexa, Visszamutatólink, Meta Tag, Kölcsönös linkek, Google, Yahoo, MSN eszközök használata erről a weboldalról könnyedén elérhető, és lesz, és egyre több lesz. Mert bővíteni fogjuk, ahogy erőnkből telik.

Tehát, Webmester sorstársak, az a lényeg hozzunk közösen létre egy olyan SEO Bázist, amit bárki használhat saját örömére, a lényeg hogy INGYEN!

A SEO Bázis weboldalon található egy Partnerprogram is. Lényege, hogy mindenki jól járjon, Te is, és Mi is. Szeretnénk, egy olyan partnerprogrammal elkápráztatni, ami által kapsz egy teljes linket (nem belső link, azaz nem átverés), és Mi is kapunk egy teljes linket Tőled.

 

Legyünk Partnerek.

 

 

 

Ennyi, ugye nem is olyan csavart a dolog. A részleteket, a Partnerprogram Szabályzatában olvashatod, viszont azt mindenképp olvasd el, hogy megértsél mindent.

További Jó Keresőoptimalizálást, és Marketingezést.

 

Üdv. Zsolt

 

 

 

Bejelentkezés


Elfelejtetted a jelszavadat?

Twitter SEO Bázis

Multi PageRank ellenőrzés 15-DataCenter

Domain ellenőrzés

Melyik SEO eszköz tetszett a legjobban?