2019. June 20.
HDMI kábel
SEO Bázis webtechnikai hírlevél
PageRank Kijelző

Google helyezés vizsgáló

Domain ellenőrzés

RSS

Szabályzat

Partnerprogram - SEO Bázis

Partnerprogram Szabályzat!


A SEO Bázis honlap található partnerprogramjában szinte bármilyen honlap részt vehet. Nincsen megkötés, hogy milyen idős a honlap, milyen PageRank-ja van, és hogy mekkora a látogatottsága. A Partnerprogramunkba, csak 100 weboldal kerülhet be. Ezután nincs több regisztráció, csak akkor, ha valamelyik Partnerünkkel megszűnik a kapcsolatuk. Hogy beleférsz-e még? Nézd meg ITT! (pl: Találatok: 1 - 50 / 99)

A szabályzat elején tisztázzuk, hogy a Partner weblap, nem lehet warez, szex, politikai, obszcén, trágár, közízlést megbotránkoztató, törvénybe ütköző, rasszista tartalmú. Az SEO Bázis Adminisztrátora, bármikor felülbírálhatja, már egy élő partnerséget, és azt vissza is vonhatja, természetesen, erről a Partnert értesítve email-en. Esetleges változásokról (pl. URL változás), köteles értesíteni, mindkét fél egymást, ellenkező esetben Partnerség megszakításával járhat (link törlés).
Az oda-vissza linkelési módszer, egy kicsit eltér a szokásostól, hisz nem egymásra fogunk mutatni, hanem Te ki választhatod, hogy milyen weblapra szeretnél linkelni. Ezek a weblapok közül választhatsz: http://dvdx.hu/ - http://rtx.hu/ - http://www.vadallatok.hu/ - http://hddvdx.hu/ - http://info.dvdx.hu/ - http://seobazis.info/

A visszamutató linket, amit kiteszel a honlapodra, 3 napon belül teljesítened kell, ugyanis ennek hiányában (bármikor) automatikusan törli a regisztrációd a rendszerünk. Mindössze egy linket kell kitenned a honlapodra tetszőleges helyre, ezért cserébe 3 linket kapsz a SEO Bázis weblaptól (3 linkes cikk).

***Lényeg: a honlapon található PageRank kijelző modul elhelyezését, nem vesszük visszamutatólinknek, és addig nem publikáljuk a regisztrációd, míg el nem helyezed valamelyik honlapunk elérhetőségét! ***

Idővel bővüni fog a honlapok közötti választási lehetősség, és így amelyik szimpatikusabb, azt teszed ki a weblapodra.


A linkelés szövegtartalmi elemekkel, kell párosítanod, hogy ne csak egy száraz link legyen.

Valahogy így néznek ki a kódok: IDE kattintva megnézheted a kódokat


Tehát, elég csak egy weblapot linkelned, válaszd ki, és legyünk Partnerek.


Kérlek, vedd figyelembe a pontos előtagokat, ez alatt értem a www aldomainokat. Ahol használjuk, ott legyen, ahol nem használjuk, ott ne legyen. Lényeges! Ha nem vagy teljesen tisztában ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, inkább illeszd be a kódot.


Azért, választhatsz a honlapok között, hogy jobban betudjad illeszteni, a honlapod struktúrájába, azaz oda passzoljon.


*** Ha mindent tiszta, és egyetértesz vele, regisztráld be a honlapod ITT!


Üdvözlettel Zsolt

*** A regisztrálással elfogadod, hogy a SEO Bázis Adminisztrátorai megjelenítsenek több Webcímtárban is, a megfelelő kategóriában. A címtár csak hasonló kaliberű lehet mint a SEO Bázis katalógusa, azaz warez, szex, politikai, obszcén, trágár, közízlést megbotránkoztató, törvénybe ütköző, rasszista tartalmú webcímtár nem lehet. Ezt garantálja a SEO Bázis. Ezzel több ingyenes backlinket szerezhetsz, ami számodra csak elöny lehet. Megéri részt venni a SEO Bázis Partnerprogramjában!

Bejelentkezés


Elfelejtetted a jelszavadat?

Twitter SEO Bázis

Multi PageRank ellenőrzés 15-DataCenter

Domain ellenőrzés

Melyik SEO eszköz tetszett a legjobban?